Savilla

Tuotteet

Savillan sisustus- ja käyttökeramiikka on korkeapolttoista kivitavarakeramiikkaa. Vadit kestävät uunin, saippua-aluset konepesun ja tontut sekä sydämet voi laittaa vaikka saunan kiuaskivien joukkoon koristeeksi.

Värien keskipisteenä on täyteläinen punainen, joka keramiikan valmistuksessa on haastava saada onnistumaan. Valikoimista löytyvät myös perusvärit; musta, luonnonvalkea ja ruskea sekä iloisia pastellivärejä yksittäin tai pilkullisina. Osasta tuotteita on mahdollista valmistaa asiakkaan toiveiden mukainen pienin muutoksin.

Savillan tuottevalikoima lähti muokkautumaan tontuista ja vadeista. Sydämet hiipivät pikkuhiljaa kokeilujen kautta tuotantoon ja ovat nyt näkyvin tuoteperhe tuotevalikoimassa. Sivulla näkyvä punainen sydän on sydänsarjan ensimmäisiä tuotantoon jääneitä tuotteita ja on hyvin suosittu edelleen. Tuotevalikoima elää ja kehittyy jatkuvasti uusien ideoiden myötä. Savillan tavoitteena on valmistaa laadukkaita, ilolla ja ammattitaidolla tehtyjä käsityötuotteita tavallisten ihmisten kotien kaunistukseksi.

Saippuakupit
Enkelit yhteiskuva
Sydänkupit ja kranssi

Savilla   •  
puh. 040 705 6290   •   savilla@savilla.fi   •   www.savilla.fi